6983321764 Ηροδότου 41, Νιγρίτα, Σέρρες info@toposkaperdas.gr
 
 
 
 
 
 
 
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΣΚΑΠΕΡΔΑΣ
Τεχνικό Γραφείο - Τοπογράφος Μηχανικός Σέρρες


Το τεχνικό γραφείο μας “Αστέριος Σκαπέρδας” το οποίο βρίσκεται στις Σέρρες και πιό συγκεκριμένα στην Νιγρίτα, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς της τοπογραφίας και των G.I.S. ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Απευθύνεται κυρίως σε ιδιώτες και ιδιοκτήτες ακινήτων που ζητούν αξιόπιστες υπηρεσίες τοπογράφου για την διαχείριση των ακινήτων τους, καθώς και σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μελέτης, της κατασκευής, της αξιοποίησης και ανάπτυξης ακινήτων...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
   
 
 
 
 
Αστέριος Σκαπέρδας | Τεχνικό Γραφείο - Τοπογράφος Μηχανικός Σέρρες
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους τομείς των τοπογραφικών, πολεοδομικών - χωροταξικών μελετών, συμβολαίων, κατασκευών, γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών καθώς και στην παροχή υπηρεσιών συμβούλου για όλους τους παραπάνω τομείς...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 
  Σύγχρονος Εξοπλισμός
 
Διαθέτουμε ένα σύγχρονο τοπογραφικό εξοπλισμό και εξοπλισμό γραφείου, που συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
 
 
  Έμπειρο Προσωπικό
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας αλλά και για να φροντίσει για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.
 
 
  Στόχος μας
 
Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.
 
 
 
     
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και τις γύρω περιοχές.  
     
     
  6983321764     
     
 
 
 
 
 
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε και να μελετήσουμε την εργασία που επιθυμείτε να μας αναθέσετε και να φροντίσουμε για την άμεση ολοκλήρωσή της.