6983321764 Ηροδότου 41, Νιγρίτα, Σέρρες info@toposkaperdas.gr
hero image
 
 
 
 
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΣΚΑΠΕΡΔΑΣ
Τεχνικό Γραφείο - Τοπογράφος Μηχανικός Σέρρες


Το τεχνικό γραφείο μας “Αστέριος Σκαπέρδας” το οποίο βρίσκεται στις Σέρρες και πιό συγκεκριμένα στην Νιγρίτα, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς της τοπογραφίας και των G.I.S. ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Απευθύνεται κυρίως σε ιδιώτες και ιδιοκτήτες ακινήτων που ζητούν αξιόπιστες υπηρεσίες τοπογράφου για την διαχείριση των ακινήτων τους, καθώς και σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μελέτης, της κατασκευής, της αξιοποίησης και ανάπτυξης ακινήτων.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

αναλαμβάνουμε την μελέτη, συνεργαζόμαστε με τις ανάλογες αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες και πράττουμε τα μέγιστα προς όφελος των πελατών μας.

Έχοντας εμπειρία σε μελέτες διαφόρων ειδών και συνεργασίες με καταρτισμένους μηχανικούς, το τεχνικό μας γραφείο είναι σε θέση να εγγυηθεί για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών σε κάθε περίπτωση που θα εμφανιστεί.
 
 
 
 
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και τις γύρω περιοχές.  
     
     
  6983321764     
     
 
 
 
 
 
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο τοπογραφικό εξοπλισμό και εξοπλισμό γραφείου, που συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
 
     
     
 
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας αλλά και για να φροντίσει για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.
 
     
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τις
Σέρρες και τις γύρω περιοχές.
 
     
     6983321764